Fanny Marí, soprano

Professora de Tècnica de la veu, Cant i Música a
l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.
Directora de l’Escola Municipal de Música de Campanet.

Titulacions

Trajectòria

Inicià els estudis de cant amb E. Salbanyà i continuà amb C. Kellis a The Juilliard School a NYC.

S’inicià en el món coral i solista a la Coral Juvenil de Joventuts Musicals, Grup Mixt Evast i Aloma, i la Coral Universitat de les Illes Balears.

La seva activitat artística inclou òpera, opereta, oratori i recitals. En la seva activitat concertística treballa especialment amb el pianista David Mohedano i Joan Roig.

Ha participat en diverses temporades d’òpera del Teatre Principal, ha col·laborat amb el baix Simon Estes. Ha cantat a l’Òpera de Tenerife, al Teatre Romea i al Festival Focus de música contemporània de NY, i a la sala de concerts de la N.Y.U. Ha col·laborat amb l’O.S.B., Orquestra BarrocaO. Sinfónica de Tenerife, Camerata Orq. de Llevant, Aula 98, Witham Choral Society (a U.K.) i Camerata Sa Nostra.

Ha estat professora de cant al Conservatori de Mallorca, professora d’Anglès i de Fonètica aplicats al cant al Conservatori Superior de les Illes Balears, professora de cant a l’Escola Municipal de Música d’Alcúdia, professora assistent d’Educació de l’Oïda i Llenguatge Musical a The Juilliard School, NYC.

Actualment combina activitat pedagògica, empresarial, concertística, productora i de recerca: és professora de cant i tècnica de veu a l’ESADIB  i professora i directora a l’Escola Municipal de Música de Campanet. En l’àmbit educatiu, es troba cursant Logopèdia a la U.O.C..

Actuacions

VI Setmana Internacional d'Orgue
Giulia Biagetti i Fanny Marí
Fanny Marí – Addio del passato (La Traviata)
 
The Telephone (fragments)

Espectacles de musidiversitat

Produccions

The Telephone (GC Menotti).
Intèrprets: Fanny Marí, Tomeu Bibiloni, Àlvar Servera, David Mohedano. 
Direcció: Joan Manel Vadell

Il Segreto di Susanna (E. W. Ferrari).
Intèrprets: Fanny Marí, Àlvar Servera, Joan Carles Piñero, Valentín Moldován, David Mohedano. 
Direcció: Joan Manel Vadell.

Events

Música per cerimònies

Vols celebrar una cerimònia de noces diferent? Disposam d’un repertori vocal especialment dissenyat per events socials i cerimònies de casament tant civils com religioses. Encantat d’ajudarte amb les teves noces.

Omple el formulari per més informació

Accés Escola