Avís Legal

En cumpliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informam que Musidiversitat és una denominació comercial pertanyent a l’empresa Musidiversitat S.L., amb CIF B57511768 i domicili fiscal al Carrer Nuredduna,22 àtic amb codi postal 07006 de la localitat Palma (Illes Balears).

Dades Registrals
Musidiversitat figura inscrita en el Registre Mercantil de Palma (de Mallorca), Tom 2291, Llibre 0, Foli 18, Fulla PM-59262, Inscripció: 1.

Limitació de responsabilitat
No podem assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les nostres pàgines web.

Les nostres pàgines poden contenir enllaços a pàgines de tercers que estan fora del nostre control. Per tant, no podem assumir responsabilitats respecte al contingut que pugui aparèixer a aquests enllaços.

Contingut protegit
Serà necessari contar amb el nostre consentiment previ per a la transmissió, distribució, cessió, reproducció, enmagatzematge o comunicació pública total o parcial dels textos de les nostres pàgines web i de les entrades del nostre blog.

Igualment algunes de les imatges que apareixen al nostre lloc web han estat adquirides per poder fer ús d’elles i estan sotmeses al pagament de drets d’autor. Per tant, no n’és permès la seva còpia ni el seu ús sense consulta prèvia.

Accés Escola